top of page

Algemene renovatie van woningen, appartementen en kantoren in Vlaanderen door T-Exclusive

Woont u in Oost- of West-Vlaanderen en overweegt u om verbouwingswerken te laten uitvoeren? Dan bent u aan het goede adres bij mijn aannemersbedrijf T-Exclusive uit Nazareth bij Gent.

Ten dienste van particulieren en bedrijven

Ik sta al 15 jaar in het vak en heb al ettelijke renovatieprojecten tot een goed einde gebracht, voor privé-eigenaars én professionelen. Met mijn ruime ervaring pak ik grote en kleine opdrachten aan. En ik draai zelfs mijn hand niet om voor totaalprojecten waarbij een gebouw tot op de naakte steen gestript wordt of zelfs gedeeltelijk afgebroken wordt. Om het daarna weer volledig op te bouwen en van a tot z af te werken zoals u het wenst.

Op de werf ga ik als meewerkend patroon aan de slag met een ijzersterk team van specialisten in diverse domeinen van de bouwsector. Het zijn stuk voor stuk stielmannen die hun job door en door kennen en die zich inzetten voor de vakkundige uitvoering van uw project. Als zaakvoerder ben ik echter uw enige contactpersoon. Vanaf de eerste kennismaking om uw plannen te bespreken, over alle afspraken rond prijzen en de organisatie van de werken tot en met de uiteindelijke oplevering. Ik zorg ervoor dat alles veilig en correct verloopt en dat het project succesvol wordt afgerond. Zodat u op beide oren kunt slapen.

Van ruwbouw tot afwerking

Hét grote voordeel van de veelzijdige competenties van mijn team is natuurlijk dat u bij T-Exclusive een totaalservice krijgt. Met andere woorden: ik ben uw partner voor de verwezenlijking van elke fase van de renovatie. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een aannemer voor elke job apart met alle administratie en opvolging van dien.

Afbraak en ruwbouw

Renovatie van daken en dakgoten

Isolatiewerken

Plafondwerken

Tegelwerken

Zolder- en badkamerrenovatie

Elektriciteit

Gevelwerken en vochtbehandeling

Chape gieten en bevloering

Roofingwerken

Metsel- en pleisterwerk

Schilderwerken

Plaatsing van parket- en laminaatvloeren

Plaatsing van trappen

Beglazing

...

Heeft u nog een andere job in het vooruitzicht? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Bij T-Exclusive krijgt u technisch advies en een strak plan voor de perfecte uitvoering van uw renovatie!

T-Exclusive

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page