top of page

T-Exclusive, dé referentie voor dakwerken en zonnepanelen ten dienste van particulieren en bedrijven

T-Exclusive heeft oog voor elk detail, doet de nodige herstellingen of vernieuwt het dak volledig als dat aangewezen is voor uw comfort en uw veiligheid.

Dakwerken volgens de regels van de kunst

Ruim 15 jaar bied ik met mijn bedrijf T-Exclusive in Nazareth mijn diensten aan voor alles wat met dakwerken te maken heeft. Mijn cliënteel bestaat uit particulieren en bedrijven die gevestigd zijn in West- en Oost-Vlaanderen. Samen met een team van ervaren dakleggers garandeer ik u dakwerken van topniveau waarbij vakmanschap, kwalitatieve materialen en veiligheid centraal staan.

U kunt bij mij terecht voor de professionele aanleg en herstelling van daken maar tevens voor een volledige dakrenovatie. Wat ook uw opdracht is, een dak biedt comfort en bescherming en moet altijd optimaal in orde zijn. Elk daktype heeft bovendien zijn eigen aandachtspunten.

Hellende daken

Heeft u een oud huis gekocht, dan is het zaak om het dak minutieus te onderzoeken. Deugt de dakconstructie nog? Of zijn er hier en daar rotte panlatten? Liggen de dakpannen nog stevig vast? Niet zelden komen de pannen van een oud dak met een beetje wind los te liggen. En in dat geval komen daar heel wat aspecten aan te pas:

Een nieuwe dakconstructie

Degelijke isolatie

Nieuwe dakpannen (bijv. van Koramic)

Een perfecte waterdichting

Stevige afvoerbuizen en dakgoten

Platte daken in roofing of EPDM

Ook roofing en EPDM hebben voor T-Exclusive geen geheimen. Ik werk met beide materialen voor de bedekking van platte daken. Roofing is bitumen en wordt op het dak gebrand, terwijl EPDM een synthetische rubber is die op het dak verlijmd wordt. Bj beide producten komt het er op aan om het materiaal netjes tot tegen de dakrand en in de kleinste hoekjes aan te brengen om een optimale waterdichtheid te garanderen. Het zijn zeer degelijke materialen waarbij gezegd moet worden dat EPDM toch iets duurzamer is; het houdt minstens 40 jaar! EPDM is namelijk uv bestendig en weerstaat alle weersomstandigheden. Stelt u na verloop van jaren toch een lek vast, dan komt T-Exclusive uw dakbedekking snel en vakkundig herstellen.

Zonnepanelen

Ten slotte ben ik uw uitgelezen partner voor de plaatsing van zonnepanelen. Wilt u iets doen aan uw energiefactuur die de pan uit swingt? Dan zijn zonnepanelen een verstandige keuze. We hebben in ons klimaat voldoende (en de laatste jaren steeds meer) zonlicht om in de elektriciteitsbehoeften van een gemiddeld gezin te voorzien. Ik geef u technisch advies over de oriëntatie en de omvang van de installatie die voor u geschikt is. Ik bezorg u na plaatsing de keuringsattesten en blijf instaan voor het onderhoud van uw zonnepanelen.

Enkele realisaties

Om te eindigen: een interessante tip voor uw zolder

Wilt u de zolder in gebruik nemen voor een ander doel dan enkel als opslagruimte? Dan kan ik dat voor u klaarspelen. Ik heb al enkele mooie projecten van zolderrenovatie op mijn palmares staan, met alles erop en eraan! Dakramen, chauffage, muur- en vloerbekleding … uw zolder is in een mum van tijd omgetoverd tot een volwaardige leefruimte!

Heeft u nog vragen over dakwerken, zonnepanelen of zolderrenovatie? Stel ze me dan gerust via mail of telefonisch: ik help u graag verder met info en advies!

T-Exclusive

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page