top of page

T-Exclusive in Nazareth: expert voor een optimale verwarming, koeling en sanitair warm water

Daarbij garandeer ik u een uiterst verzorgde afwerking, zoals u van een vakman mag verwachten.

Centrale verwarming en airco

Een performante centrale verwarming en koeling in huis, het is aangenaam als het helemaal op punt staat. Want beide dragen in belangrijke mate bij aan uw wooncomfort. Voldoet uw oude verwarmingsketel niet meer of laat de airconditioning het afweten? Dan schakelt u best een expert als T-Exclusive in voor deskundig advies en de vervanging van uw huidige installatie. Ik maak u wegwijs in het ruime aanbod van mogelijkheden die op de markt zijn en begeleid u in uw keuze. Ik werk met gerenommeerde merken zoals Vaillant e.a.

Ik plaats condensatieketels op gas die een hoog rendement garanderen en dus meteen een aanzienlijke besparing betekenen. Daarnaast installeer ik warmwaterboilers en aircosystemen. En bovendien ben ik ook bedreven in vloerverwarming.

Behalve de plaatsing van nieuwe installaties doe ik eveneens herstellingen en het periodieke onderhoud van uw installatie. Ik maak dat ze weer tiptop in orde is en lever de vereiste keuringsattesten af.

Sanitair en badkamerrenovatie

Vraagt uw sanitair onderhoud? Is er een lek in de badkamer? Dan kom ik u te hulp want dan is het aangewezen om meteen actie te nemen. Ook voor de ontstopping van het toilet, de wastafel of de douche ben ik uw man. Maar heeft u andere plannen met uw badkamer? Denkt u eigenlijk aan een volledige badkamerrenovatie? Neem dan zeker ook contact op met T-Exclusive uit Nazareth (bij Gent).

Op basis van uw wensen en behoeften zorg ik voor de complete herinrichting van uw badkamer. Droomt u van een inloopdouche? Volstaat één enkele lavabo? Of wilde u stiekem al altijd een groot rond bad? Ik speel het voor u klaar! Ik neem de hele badkamer voor mijn rekening, van het sanitair tot en met de nieuwe tegels op de vloer en de muren.

Is uw centrale verwarming of sanitair dringend aan vernieuwing toe? Deel mij uw wensen mee via het contactformulier op deze website. En ik stel u zo snel mogelijk een afspraak voor om de werken in detail te bespreken.

T-Exclusive

Enkele realisaties

Enkele realisaties
bottom of page